Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС» - Мірошник, Марина Анатоліївна; Мірошник, М. А.; Miroshnyk, Maryna A.; Клименко, Л. А.; Савін, Ю. В. (Харків, 2020)
Описано основи проектування і верифікації складних цифрових систем та їх імплементації в кристали програмувальної логіки, використання мов опису апаратури (HDL та Verylog) з технологіями структурного і поведінкового опису проектів. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», що вивчають дисципліну «Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС» денної та заочної форм навчання.
Мірошник М. А. Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС» / М. А. Мірошник, Л. А. Клименко, Ю. В. Савін. – Харків, 2020. – 59 с.
Keywords: синтез простих операторів призначення сигналів; Синтез схем з елементами пам'яті; Синтез кінцевих автоматів; Розробка поведінкових і Data-flow моделей; Синтез мікропрограмного автомата Мура в системі автоматизації проектування Xilinx ISE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY