Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Веб-технології та веб-дизайн» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Веб-технології та веб-дизайн» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Соловська І.М., Русу О.П. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх спеціальностей денної та заочної форми навчання [Електронне видання] / Соловська І.М., Русу О.П. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса. 2025. 26 с. 3. Робоча програма навчальної дисципліни «Веб-технології та веб-дизайн» Соловська Ірина Миколаївна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Веб-технології та веб-дизайн» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: