Вплив адвокатських корпорацій на суспільно-правові процеси держави - Вільчик, Т. Б. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання впливу адвокатських корпорацій на суспільно-правові процеси держави. Зазначено, що адвокатурі слід законодавчо надати можливість констуктивно впливати на зміни, що відбуваються у суспільстві, проектувати їх на потреби громадян, в тому числі, шляхом активної участі в законотворчому процесі.
Вільчик Т. Б. Вплив адвокатських корпорацій на суспільно-правові процеси держави / Т. Б. Вільчик // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 265-270.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; правовий захист; права і свободи людини та громадянина; суспільство і держава; історія