Економіка та управління бізнес-структурою : практикум - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М.; Кибик, Ольга Николаевна; Kibik, Olha M.; Отливанська, Галина Артурівна; Отливанська, Г. А.; Отливанская, Галина Артуровна; Otlyvanska, Halyna A. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Практикум містить рекомендації, які допоможуть студентам краще засвоїти теоретичний матеріал й оволодіти практичними навичками з розрахунку та визначення впливу економічних показників на результати діяльності бізнес-структури, ефективність її управління тощо. Вказівки містять комплекс практичних завдань та питання для самостійного контролю з курсу. Розраховано на студентів, які навчаються за галуззю знань 07 «Менеджмент і адміністрування».
Кібік О. М. Економіка та управління бізнес-структурою : практикум / О. М. Кібік, Г. А. Отливанська. - Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 63 с.
Keywords: економіка; бізнес-структура; підприємство; ринкова економіка; інноваційна діяльність; economy; business structure; enterprise; market economy; innovative activity; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics