Методологія та організація наукових досліджень : навчально-методичний посібник - Бориченко, Катерина Валеріївна; Бориченко, К. В.; Бориченко, Екатерина Валерьевна; Borychenko, Kateryna V.; Гудзь, Анна Олександрівна; Гудзь, А. О.; Гудзь, Анна Александровна; Hudz, Anna O.; Панфілов, Олег Євгенович; Panfilov, Oleh Ye.; Панфілов, О. Є.; Панфилов, Олег Евгеньевич (Одеса: Фенікс, 2022)
Навчально-методичний посібник «Методологія та організація наукових досліджень» розроблено для здобувачів вищої освіти 1 курсу магістратури факультету адвокатури та антикорупційної діяльності. Посібник підготовлено з метою висвітлення методико-організаційних засад науково-дослідної діяльності, що стане в нагоді в складному процесі наукового дослідження. Використовуючи даний посібник при підготовці до практичних занять, студенти зможуть не лише оволодіти теоретичними знаннями, але й в перспективі застосовуватимуть їх для вирішення конкретних життєвих ситуацій. Навчально-методичний посібник складається із 6 тем, містить тематичний план лекцій та практичних занять, методичні рекомендації з кожної теми, завдання для перевірки знань, теми наукових повідомлень і рефератів, список рекомедованої літератури, ритання для підготовки для іспиту. Сподіваємось, що навчально-методичний посібник буде корисним не тільки для студентів, а й для практиків, аспірантів, науковців, всіх, хто цікавиться проблемами методології та організації наукових досліджень на сучасному етапі.
Методологія та організація наукових досліджень : навчально - методичний посібник / К. В. Бориченко, А. О. Гудзь, О. Є. Панфілов. - Одеса: Фенікс, 2022. - 48 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.22511.
Keywords: наукові дослідження; наукова інформація; методологія та методи; scientific research; scientific information; methodology and methods; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES