Щодо передумов і підстав набуття статусу представника потерпілого в сучасному кримінальному провадженні - Красіловський, Вадим Олександрович; Красіловський, В. О.; Krasilovskyi, Vadym O. (Одеса : Фенікс, 2026)
Однією з гарантій утвердження змагальності та процесуальної рівності сторін в кримінальному провадженні є представництво суб’єктів кримінального провадження. Для реалізації цієї гарантії необхідна реальна поява представника у провадженні, тому й виникає необхідність дослідження питань пов’язаних з встановленням передумов та підстав набуття процесуального статусу представника потерпілого, його процесуального визнання як учасника кримінального провадження.
Красіловський В. О. Щодо передумов і підстав набуття статусу представника потерпілого в сучасному кримінальному провадженні. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 560-563. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33304
Keywords: інститут представництва; учасники кримінального провадження; потерпілий; представник; види представництва; institution of representation; participants in criminal proceedings; victim; representative; types of representation