Адміністративне право - Білоус-Осінь, Тетяна Ігорівна; Билоус-Осинь, Татьяна Игоревна; Bilous-Osin, Tetiana I.; Біла-Тюріна, Юлія Зиновіївна; Била-Тюрина, Юлия Зиновьевна; Bila-Tiurina, Yulia Z. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в Юридичному коледжі Національного університету "Одеська юридична академія"
Навчально-методичний посібник
Білоус-Осінь Т. І. Адміністративне право: навчально-методичний посібник. [Електронний ресурс] / Т. І. Білоус-Осінь, Ю. З. Біла-Тюріна. - Одеса : Фенікс, 2019. – 90 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12143
Keywords: адміністративне право; адміністративне законодавство; адміністративно-правові норми; административное право; административное законодательство; административно-правовые нормы; Administrative Law; administrative legislation; administrative and legal norms