Ранжування та перерозподіл цінностей у кримінальному праві: поняття, галузева специфіка, розмежування - Вечерова, Є. М. (Одеса, 2018)
У статті, на думку автора, зроблено висновки, що перерозподіл цінностей у кримінальному праві - комплексне багаторівневе явище, яке доречно розглядати крізь призму декількох параметрів.
Вечерова Є. М. Ранжування та перерозподіл цінностей у кримінальному праві: поняття, галузева специфіка, розмежування / Є. М. Вечерова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 83-85.
Keywords: ранжування; ранжування цінностей у кримінальному праві; кримінальне право; властивості кримінального права; нормативність кримінального права