Вища математика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Стрелковська, І. В.; Григор’єва, Т. І.; Паскаленко, В. М. (My University, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Вища математика» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, які в бакалавраті вивчають галузь знань «Інформаційні технології», спеціальність «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації», спеціальність «Середня освіта (Інформатика та програмування)».
Стрелковська І. В. Вища математика : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В. Стрелковська, Т. І. Григор’єва, В. М. Паскаленко ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2025. – 109 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32050
Keywords: вища математика; математичний аналіз; лінійна алгебра; аналітична геометрія; диференціальне числення; інтегральне числення; диференціальні рівняння; ряди та послідовності; функції багатьох змінних; границі та неперервність; higher mathematics; mathematical analysis; linear algebra; analytic geometry; differential calculus; integral calculus; differential equations; series and sequences; multivariable functions; limits and continuity