Інститут адвокатури як основа розвитку демократичного суспільства - Глухарєва, Т. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена висвітленню ролі та значення інституту адвокатури як основи розвитку демократичного суспільства. Розглянуто престиж адвокатури та ефективність її діяльності, які безпосередньо пов'язані зі статусом людини в громадянському суспільстві та правовій державі, зі ставленням суспільства до фундаментальних принципів демократії й законності.
Глухарєва Т. С. Інститут адвокатури як основа розвитку демократичного суспільства / Т. С. Глухарєва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.47-49.
Keywords: адвокатура; права людини; механізм захисту прав людини; правова держава; громадянське суспільство