Проблема щодо права адвоката на збирання доказів за чинним законодавством України - Стадник, П. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті розкрито проблему щодо права адвоката на збирання доказів за чинним законодавством України.
Стадник П. О. Проблема щодо права адвоката на збирання доказів за чинним законодавством України / П. О. Стадник // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.452-455.
Keywords: адвокат; захисник; докази; витребування документів; адвокатський запит; засада змагальності