Патентна юстиція : навчально-методичний посібник - Галупова, Лариса Ігорівна; Мартинюк, Іван Вікторович; Кирилюк, Алла Володимирівна; Харитонова, Олена Іванівна (Одеса : Видавництво “Юридика”, 2024)
Навчально-методичний посібник містить завдання до практичних занять і самостійних робіт, теоретичні відомості з детальним описом матеріалу та контрольні запитання. Призначений для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Патентна юстиція».
Патентна юстиція : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальнісю 081 «Право» [Електронне видання] / О. І Харитонова, Л. І. Галупова, А. В. Кирилюк, І. В. Мартинюк, ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Видавництво “Юридика”, 2024. – 89 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27457
Keywords: Захист прав інтелектуальної власності; Судовий захист прав інтелектуальної власності; Система судів України; Поняття та специфіка патентної юстиції; Поняття конфлікту та спору в сфері інтелектуальної власності