Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Академічна доброчесність та професійна етика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Меленчук Наталя Іванівна «Академічна доброчесність та професійна етика». 2. Меленчук Н. І. Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Академічна доброчесність та професійна етика» для спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) освітнього рівня бакалавр. Одеса, 2025. 29 с. 3. Робоча програма навчальної дисципліни Меленчук Наталя Іванівна «Академічна доброчесність та професійна етика».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Академічна доброчесність та професійна етика» ; Міжнар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32386