Особливості правового режиму земель оздоровчого призначення - Вороніна, В. А. (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розкрито актуальні питання правового режиму земель оздоровчого призначення. У зв'язку з відсутністю єдиного підходу до визначення правових ознак земель оздоровчого призначення постає питання систематизації та уніфікації правового підходу до визначення поняття земель оздоровчого призначення.
Вороніна В. А. Особливості правового режиму земель оздоровчого призначення / В. А. Вороніна // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 52-54.
Keywords: землі оздоровчого призначення; Конституція України; Земельний кодекс України; Закон України "Про курорти"; лікувальні ресурси; санітарна охорона