Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Горбачов Віктор Едуардович «Фізика». 2. Горбачов В. Е. Фізика : довідник з фізики для здобувачів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук усіх спеціальностей [Електронне видання] / Горбачов В. Е. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 120 с. 3. Горбачов В. Е. Фізика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук усіх спеціальностей [Електронне видання] / Горбачов В. Е. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 45 с. 4. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32393