Проведення слідчих (розшукових) дій : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» - Смирнов, Максим Іванович (Одеса : Феникс, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Проведення слідчих (розшукових) дій». Містять питання до практичних занять, завдання до самостійної роботи, тестові завдання, питання для самоконтролю, рекомендовані нормативноправові джерела та літературу.
Проведення слідчих (розшукових) дій : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / уклад.: М. І. Смирнов; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 91 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28988
Keywords: слідчі дії; негласні слідчі (розшукові) дії; процесуальні дії; кримінальне провадження