До питання про обмеження права приватної власності на земельні лісові ділянки - Юрчишин, Н. Г.; Yurchyshyn, N. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена дослідженню основних положень щодо обмеження права приватної власності на земельні лісові ділянки. У статті досліджуються особливості встановлення лісового сервітуту та встановлених лісовим та земельним законодавством України приписів щодо цільового і раціонального використання земельних лісових ділянок.
Юрчишин Н. Г. До питання про обмеження права приватної власності на земельні лісові ділянки / Н. Г. Юрчишин // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 385-391.
Keywords: право приватної власності на земельні лісові ділянки; земельний сервітут; лісовий сервітут; цільове призначення лісових земельних ділянок; право частной собственности на земельные лесные участки; земельный сервитут; лесной сервитут; целевое назначение лесных земельных участков; private property on timberlands; land easement; timberland easement; designated purpose of timberlands