Український конституціоналізм: історія та перспективи розвитку : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії» у галузі права 081 «Право» за спеціальністю «Фундаментальна юриспруденція». Аспірантура Національного університету «Одеська юридична академія» - Єфремова, Наталя Володимирівна; Єфремова, Н. В.; Ефремова, Наталья Владимировна; Yefremova, Natalia V. (Одеса, 2022)
Посібник містить навчальні матеріали, плани практичних занять зі списком літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до іспиту із зазначеної дисципліни. Навчально-методичний посібник буде в нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії української юриспруденції.
Український конституціоналізм: історія та перспективи розвитку : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії» у галузі права 081 «Право» за спеціальністю «Фундаментальна юриспруденція». Аспірантура Національного університету «Одеська юридична академія» [Електронне видання] / Н. В. Єфремова. - Одеса : Фенікс, 2022. – 59 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.16143
Keywords: історія української юриспруденції; український конституціоналізм; Конституція України; конституційне право; система європейських цінностей права; конституційний лад України