Справедливість і толерантність - якості судді в Україні - Тарасишина, О. М.; Tarasishina, О. (My University, 2010)
The article is devoted to the analysis of role of tolerance and justice in the system of moral qualities of judge in modern Ukraine. It is suggested to make alteration in a law “On status of judges”.
Тарасишина О. М. Справедливість і толерантність - якості судді в Україні / О. М. Тарасишина // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 588-593.
Keywords: моральні якості судді; зміни до закону "О статусі суддів"; справедивість і толерантність судді; моральные качества судьи; изменения в закон "О статусе судей"; справедливость и толерантность судьи; the moral qualities of judges; changes to the law "On the Status of Judges"; justice and tolerance judges