Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Методологія наукових досліджень" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП _ Метологія наукових досліджень. 2_Силабус_Методологія_наукових_досліджень (1). 3_Опорний конспект лекцій_Методологія наукових досліджень. 4_Тематика та питання для індивідуальних робіт_Методологія наукових досліджень. 5_Теми рефератів_Методологія наукових досліджень. 6_Матеріал до проведення практичних лабораторних робіт_Методологія наукових досліджень. 7_Тести з дисципліни «Методологія наукових досліджень». 8_Питання до іспиту_Методологія наукових досліджень.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Методологія наукових досліджень" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28550