Влияние судебной реформы 1864 года на развитие института адвокатуры - Кипершлак, А. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті проаналізовано основні етапи впливу судової реформи 1864 року на розвиток інституту адвокатури. Принципи закладені в основу організації адвокатури кінця XIX ст., не втратили своєї актуальності і представляють значний інтерес для сучасного людства.
Кипершлак А. М. Влияние судебной реформы 1864 года на развитие института адвокатуры / А. М. Кипершлак // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.83-85.
Keywords: Судова реформа 1864 року; судочинство; Російська імперія; адвокатура; розвиток інститута адвокатури