Категорії темпоральності та локативності в мовній картині світу китайського етносу - Цимбал, С. В.; Цимбал, Світлана Віталіївна; Tsimbal, S. V. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена дослідженню способів вираження семантичних категорій темпоральності та локативності в китайськомовній картині світу, зокрема лексичними та фразеологічними одиницями китайської мови, які є вербалізаторами зазначених категорій.

The article deals with the investigation of expression ways of the semantic categories of temporality and locativity in the Chinese world picture, particularly Chinese lexical and phraseological units, which verbalize categories, indicated above.
Цимбал С. В. Категорії темпоральності та локативності в мовній картині світу китайського етносу / С. В. Цимбал // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 210-215.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; локативність; темпоральність; картина світу; китайська мова; фразеологізм; locativity; temporality; picture of world; Chinese; idiom