Митна термінологія в системі та поза нею: юрис- та медіалінгвістичний аспект - Калєтнік , А. А.; Калєтнік, Антоніна Андріївна; Kaletnik, A. A. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті аналізуються сучасні концепції дослідження терміна в системі та поза нею, зокрема е юрислінгвістичному та медіалінгвістичному аспектах. Обґрунтовується можливість особливого підходу до вивчення української митної термінології, названого конфігуративним, на предмет узгодженості терміна з іншими терміносистемами в різних сферах суспільної свідомості.

The article is dedicated to analysis of modern concepts of the study of the term in the system and outside it, in particular in the legal linguistic and media linguistic aspects. The possibility of a special approach to the study of the Ukrainian customs terminology, called the configurable.
Калєтнік А. А. Митна термінологія в системі та поза нею: юрис- та медіалінгвістичний аспект / А. А. Калєтнік // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 76-78.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; митна термінологія; мова ЗМІ; юрислінгвістика; лінгвістична експертиза медіатексту; customs terminology; language of the media; legal studies; linguistic examination of media texts