Цифрові докази в цивільному судочинстві: проблеми допустимості, достовірності та оцінки - Полуніна, Ольга Олександрівна; Полуніна, О. О.; Polunina, Olha O. (Одеса : Фенікс, 2026)
Цифровізація суспільних відносин обумовлює якісну трансформацію доказової діяльності у цивільному судочинстві. Електронні (цифрові) докази поступово набувають статусу одного з ключових засобів доказування, що зумовлено широким використанням інформаційно-комунікаційних технологій у повсякденному житті.
Полуніна О. О. Цифрові докази в цивільному судочинстві: проблеми допустимості, достовірності та оцінки. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 185-186. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33034
Keywords: цивільне судочинство; цифрові докази; електронні докази; допустимість; достовірність; оцінка доказів; civil proceedings; digital evidence; electronic evidence; admissibility; reliability; evaluation