Судовий прецедент як джерело кримінального права України - Орловська, Н. А.; Орловская, Н. А.; Orlovska, N. A. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено питанню щодо судового прецеденту як джерела кримінального права. Акцентовано увагу на рішеннях Конституційного Суду України, Європейського суду з прав людини, Верховного Суду України.
Орловська Н. А. Судовий прецедент як джерело кримінального права України / Н. А. Орловська // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 254-262.
Keywords: кримінальне право; джерела; судовий прецедент; уголовное право; sources; judicial precedent