Нагальні проблеми особистості в системі реабілітації україни - Панченко, О. А.; Сердюк, І. А. (Одеса, 2022)
У статті розглядається проблеми розвитку системи реабілітації в Україню. Обґрунтування нагальних проблем особистості в системі реабілітації. Проводиться аналіз, узагальнення, систематизація відомостей науково-методичної літератури з проблематики дослідження.
Панченко О. А., Сердюк І. А. Нагальні проблеми особистості в системі реабілітації україни / О. А. Панченко, І. А. Сердюк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.181-185. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: система реабілітації; проблеми особистості; реабілітація в Україні; охорона здоров’я