Роль релігійних організацій у реалізації права на охорону здоров’я - Волкова, Дарія Євгенівна; Волкова, Д. Є.; Volkova, Dariia Ye. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
В сучасних умовах надзвичайно важливу роль грає реалізація конституційного права на охорону здоров’я. Високий рівень небезпеки для фізичного та психологічного здоров’я – як громадського, так і індивідуального – ставить багато викликів перед українським суспільством.
Волкова Д. Є. Роль релігійних організацій у реалізації права на охорону здоров’я / Д. Є. Волкова // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 290-292.
Keywords: релігійні організації; свобода совісті; свобода віросповідання; Конституція України; конституційні основи створення та діяльності релігійних організацій; religious organizations; freedom of conscience; freedom of religion; Constitution of Ukraine; constitutional bases of creation and activity of religious organizations; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES