Історія адвокатури України : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спец. 081 «Право» - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Н. М.; Храпенко, Олена Олегівна; Храпенко, О. О. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки підготовлені для здобувачів вищої освіти першого рівня НУ «Одеська юридична академія» з метою засвоєння ними знань про історичний розвиток адвокатури України. Містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, та завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи в процесі навчання; посилання на пам'ятники права, акти законодавства, що діяли на українських землях в різні історичні часи, чинне законодавство України та наукову літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти першого рівня за спеціальністю 081 «Право».
Бакаянова Н. М. Історія адвокатури України : метод. вказівки для здобув. вищої освіти першого рівня за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Н. М. Бакаянова, О. О. Храпенко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 32 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25482
Keywords: адвокатура та адвокатська діяльності в Україні; розвиток адвокатури в контексті світової історії; розвиток адвокатури на українських землях; судова реформа 1864 р.; адвокатура України в період репресій та під час Другої світової війни; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE