Кримінальне право України. Загальна частина : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на факультеті цивільної та господарської юстиції галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» - Горбачова Ірина Михайлівна; Іванова (Кедик) Вероніка Петрівна; Колодін Денис Олексійович; Степаненко Оксана Василівна; Хімченко Світлана Анатоліївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичні рекомендації адресовані здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія» для підготовки до занять з навчальної дисципліни «Кримінальне право. Загальна частина». У рекомендаціях наводяться методики підготовки до занять, перелік навчальних тем, завдань і задач до них, питання для підсумкового контролю знань і вмінь. Зібрано перелік спеціальної літератури та інтернет-ресурсів.
Кримінальне право України. Загальна частина : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. осв. на ф-ті цивіл. та господар. юстиції галузі знань 08 «Право» за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / розроб.: І. М. Горбачова, В. П. Іванова, Д. О. Колодін, О. В. Степаненко, С. А. Хімченко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 190 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27798
Keywords: Система кримінального права; Кримінальний закон; Підстави кримінальної відповідальності; Суб’єкт кримінального правопорушення; Співучасть у кримінальному правопорушенні