Розвиток європейського права на сучасному етапі. - Гріненко, О.О.; Гриненко, О.О.; Grinenko, O (My University, 2012)
In article the attention to structural changes in Articles of incorporation and some most signiﬁ cant changes brought by the Lisbon contract in institutional structures of the European Union is paid.
Гріненко, О.О. Розвиток європейського права на сучасному етапі. / О.О.Гріненко //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем,2012.–Вип.44.C. 143 -147.
Keywords: Європейське право; Розвиток європейського права; Лісабонський договір; Структурні зміни в установчих договорах; Структурные изменения в учредительных договорах; Лиссабонский договор; Развитие европейского права; Европейское право