Аналіз критеріїв держав до Європейського Союзу - Малюта, Владислав Васильович (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена висвітленню теми правових основ членства у Європейському Союзі, критеріїв, яким має відповідати держава задля набуття статусу кандидата у члени.
Малюта В. В. Аналіз критеріїв держав до Європейського Союзу / В. В. Малюта // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 342-345.
Keywords: Європейський Союз; співтовариство; міжнародне право; угода; критерії членства