Сергій Васильович Ківалов - (:unkn) unknown (Одеса: Юридична література, 2009)
Присвячується науковій, професійній, педагогічній та громадсько-політичній діяльності президента Одеської національної юридичної академії С. В. Ківалову.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Ківалов С.В.; Кивалов С.В.; Kivalov S.V.; bibliography