Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» Русу Олександр Петрович. 2. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 41 с. 3. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 21 с. 4. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 15 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» Русу Олександр Петрович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32550