Права людини у сфері правоохоронної діяльності: навчальнометодичний посібник для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність» - Волощук О. Т.; Попович О. В. (Чернівці : Чернівецький інститут "Одеська юридична академія" ; НУ "ОЮА", 2025)
Навчально-методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Права людини у сфері правоохоронної діяльності»; опорний конспект лекційних занять; теми і плани семінарських занять; варіанти завдань для самостійного вивчення курсу; а також перелік рекомендованої літератури. Матеріал систематизований таким чином, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається у вищих навчальних закладах для спецівльності «Правооохоронна діяльність». Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів
Волощук О. Т., Попович О. В. Права людини у сфері правоохоронної діяльності : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність». Чернівці, 2025. 232 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32629
Keywords: правоохоронна діяльність; права людини; law enforcement; human rights