Захист екологічних, земельних прав та прав на природні ресурси: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник - Канівець, Людмила Анатоліївна; Годованюк, Андрій Йосипович; Заверюха, Марина Михайлівна; Григор’єва, Христина Антонівна; Караханян, Карина Мартинівна; Платонова, Євгенія Олегівна; Харитонова, Тетяна Євгенівна (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Програма та плани семінарських (практичних) занять з курсів «ЗАХИСТ ЕКОЛОГІЧНИХ ПРАВ», «ЗАХИСТ ЗЕМЕЛЬНИХ ПРАВ», «ЗАХИСТ ПРАВ НА ПРИРОДНІ РЕСУРСИ» для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право».
Захист екологічних, земельних прав та прав на природні ресурси: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник / к.ю.н., доц. Л. А. Канівець, к.ю.н., доц. А. Й. Годованюк, к.ю.н. М. М. Заверюха та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 208 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету “Одеська юридична академія”»). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27400
Keywords: Екологічні права людини і громадянина; Право на безпечне для життя і здоров’я довкілля; Юридичні способи захисту екологічних прав; Судова форма захисту екологічних прав