Обумовленість змісту певних кримінально караних підроблень положеннями міжнародних актів - Тучков, С. С. (Одеса, 2018)
У статті проаналізовано міжнародно-правові передумови встановлення кримінальних заборон на вчинення певних підроблень.
Тучков С. С. Обумовленість змісту певних кримінально караних підроблень положеннями міжнародних актів / С. С. Тучков // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 176-179.
Keywords: міжнародно-правові акти; підроблення; Кримінальний кодекс України; глобалізація; кримінальні заборони на вчинення певних підроблень