Віртуальні хаби у бібліотечній журналістиці - Лугова, Тетяна; Лугова, Т.; Luhova, Tetiana; Крючкова, Єлизавета; Крючкова, Є.; Kriuchkova, Yelyzaveta (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У досліджені визначається роль бібліотечної журналістики у процесі формування концепції «бібліотечного хабу у потоку». Вказується, що бібліотечна журналістика є соціокультурним вузлом бібліотечних активностей. Це реконструює ідею старовинного мусейону в новій парадигмі хроносу.

The role of library journalism in the concept of "library hub in the flow" is determined in the study. It is indicated that library journalism is a sociocultural node of library activities. This reconstructs the ancient museon idea in the new chronos paradigm.
Лугова Т. Віртуальні хаби у бібліотечній журналістиці / Тетяна Лугова, Єлизавета Крючкова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 69-74.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; бібліотечна журналістика; віртуальний хаб; бібліотека у потоці; сучасний мусейон; парадигма хроносу в бібліотеці; library journalism; virtual hub; library in flow; modern museum; library chronos paradigm