Вебзастосунок вікторини засобами ASP.NET CORE : бакалаврська робота - Солом’яний Олексій Миколайович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 60 сторінках основного тексту та 66 сторінках загального тексту, містить 3 розділи, 38 рисунків, 10 таблиць, 3 додатки, 23 використаних джерела. Метою роботи є розробка вебзастосунку для вікторини, який слугуватиме платформою для формування інтерактивного рейтингу на обрану тематику. Об’єктом дослідження є специфіка розробки вебзастосунку вікторини та організація його інтерфейсу та функціоналу. Предмет дослідження – засоби розробки вебзастосунку для вікторини засобами ASP.NET Core. У кваліфікаційній роботі розроблено вебзастосунок для вікторини, для формування інтерактивного рейтингу на обрану тематику. Рейтинг буде формуватися в залежності від вибору користувачів вебзастосунку. Досліджено специфіку розробки вікторин та розробку функціоналу й інтерфейсу засобами ASP.NET Core. Розроблений вебзастосунок може використовуватись для формування рейтингів в залежності від обраної тематики, які будуть актуальні на сьогоднішній день. The thesis is presented on 60 pages of the main text and 66 pages of the general text, contains 3 sections, 3 figures, 10 tables, 3 appendices, 23 references. The aim of the work is to develop a web application for the quiz, which will serve as a platform for the formation of an interactive rating on the selected topic. The object of the research is the specifics of the development of the quiz web application and the organization of its interface and functionality. The subject of the research is the tools for developing a web application for a quiz using ASP.NET Core. In the qualification work, a web application for a quiz has been developed to form an interactive rating on the selected topic. The rating will be formed depending on the choice of users of the web application. The specifics of the development of quizzes and the development of functionality and interface by means of ASP.NET Core are studied. The developed web application can be used to generate ratings depending on the chosen topic, which will be relevant today.
Солом’яний О. М. Вебзастосунок вікторини засобами ASP.NET CORE : бакалаврська робота / О. М. Солом’яний. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 66 с.
Keywords: вебзастосунок; вікторина; ASP.NET Core; інтерактивний рейтинг; авторизація; web application; quiz; interactive rating; authorization