Соціально-просвітницькі програми у галузі юриспруденції: актуальність та особливості створення - Поліщук, Ольга; Поліщук, О.; Polishchuk, Olha (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Мета статті – дослідити особливості створеня соціально-просвітницьких програм у галузі юриспруденції з точки зору юридичної журналістики. Актуальність зумовлена тим, що громадяни України, які вимушено виїхали закордоном, мають потребу у інформаціїйній та юридичній підтримці щодо соціальних питань у нових країнах.

The purpose of the article is to investigate the peculiarities of the creation of social and educational programs in the field of jurisprudence from the point of view of legal journalism. The relevance is determined by the fact that citizens of Ukraine, who were forced to leave abroad, need informational and legal support regarding social issues in new countries.
Поліщук О. Соціально-просвітницькі програми у галузі юриспруденції: актуальність та особливості створення / Ольга Поліщук // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 82-85.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; юридична журналістика; соціально-просвітницькі програми; юридична та інформаційна підтримка; legal journalism; social and educational programs; informational and legal support