Регламентація проведення експериментів над тваринами : міжнародні та національні правові стандарти - Хендель, Наталія Володимирівна (My University, 2013)
Проаналізовано еволюція громадського руху проти вівісекції та експериментів над тваринами та система національних нормативно-правових актів, регламентуючих проведення експериментів над тваринами. Досліджені міжнародно-правові стандарти проведення експериментів на тваринах в рамках Ради Європи. Розглянуто правове регулювання проведення експериментів на тваринах в Європейському Союзі.
Хендель Н. В. Регламентація проведення експериментів над тваринами : міжнародні та національні правові стандарти / Н. В. Хендель // Український часопис міжнародного права. – 2013. – С. 71-76.
Keywords: тварини; експерименти; експерименти над тваринами; міжнародні та національні правові стандарти