Професійно орієнтоване навчання англійської мови як складова сучасної мовної освіти - Лесневська, Катерина Вікторівна; Лесневська, К. В.; Lesnevska, Kateryna V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Сучасна мовна освіта зазнає суттєвих трансформацій під впливом глобалізаційних процесів, розвитку міжнародної співпраці та зростання ролі англійської мови як засобу професійної комунікації. У цих умовах особливої актуальності набуває професійно орієнтоване навчання англійської мови (English for Specific Purposes, ESP), яке спрямоване на формування у здобувачів освіти здатності ефективно використовувати мову у фаховій діяльності.
Лесневська К. В. Професійно орієнтоване навчання англійської мови як складова сучасної мовної освіти. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 584-586. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33086
Keywords: методика викладання іноземних мов; мовна підготовка; англійська мова для спеціальних цілей; methods of teaching foreign languages; language training; English for specific purposes