Чи має право на існування протокол про порушення митних правил невстановленою особою ? - Дорофеєва, Л. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджуються питання, пов'язані з протоколом про порушення митних правил невстановленою особою. Наголошується, що відомості про особу, яка притягається до відповідальності, є необхідним для внесення в протокол тільки якщо її встановлено (ст. 363 МКУ), тобто, допускається складання протоколу про порушення митних правил невстановленою особою.
Дорофеєва Л. М. Чи має право на існування протокол про порушення митних правил невстановленою особою ? / Л. М. Дорофеєва // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.141-142.
Keywords: протокол; митні правила; порушення митних правил; протокол про порушення митних правил; Митний кодекс України; митні органи; митний контроль