Вплив інтернету на політичну поведінку - Грюнауер, Е.; Мельникова, М.; Мороз, К. (Одеса, 2022)
У статті аналізується взаємозв'язок інтернету та політичної поведінки. На основі вже проаналізованих окремих випадків робиться спроба виявити загальні тенденції цієї взаємодії. Автори роблять спробу довести, що на сучасному етапі інтернет-ресурс є одним з чинників формування політичної поведінки.
Грюнауер Е., Мельникова М., Мороз К. Вплив інтернету на політичну поведінку / Е. Грюнауер., М. Мороз., К. Мороз // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.61-65. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: інтернет; суспільство; поведінка; політична поведінка; засоби масової інформації; соціально-політична поведінка; інформація