Конституція України і джерела кримінального права України - Кузембаєв Олександр Сергійович; Кузембаев Александр Сергеевич; Kuzembaiev A.S. (My University, 2011)
Стаття присвячена розгляду Конституції України як джерела кримінального права України та її ролі в системі джерел кримінального права та пропонується можливість прямого її застосування.

В статье рассматривается Конституция Украины как источник уголовного права Украины и ее роль в системе источников уголовного права и предлагается возможность её прямого применения.

The article is devoted Constitution of Ukraine as a source of criminal law of Ukraine. And his role in the system of a source of criminal law.
Кузембаєв О. С. Конституція України і джерела кримінального права України / О. С. Кузембаєв // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін. ; відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2011. – Вип. 60. - С. 51-57.
Keywords: Конституція України; кримінальне право; джерело кримінального права; Конституция Украины; уголовное право; источник уголовного права; Constitution of Ukraine; criminal law; criminal law source