Английский язык как полинациональный лингвальный феномен - Домнич, О. В.; Домніч, Ольга Валеріївна; Domnich, O. V. (Одеса, 2016)
Статтю присвячено дослідженню понятійно-термінологічного апарату, який характеризує екзистенцію й функціонування англійської мови в сучасному полікультурному універсумі. У роботі проаналізовано онтогенез поліваріантної комунікативної системи як полінаціонального лінгвального феномена, представленого національно-територіальними варіантами.

The article is devoted to the investigation of terminological apparatus that characterizes existence and functioning of the English language in the contemporary multicultural universe. Ontogenesis of the communicative system as a multivariate polynational lingual phenomenon, represented by national and regional varieties, is being analyzed in the paper.
Домнич О. В. Английский язык как полинациональный лингвальный феномен / О. В. Домнич // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 39-43.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; полінаціональний; сучасна англійська мова; лінгвальний феномен; polynational; modern English; lingual phenomenon