Інформаційні технології у судочинстві - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2017)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених інформаційним технологіям у судочинстві, а також іншим актуальним питаням цивільного процесу у світлі судової реформи в Україні. Збірник розрахований на аудиторію наукових працівників, викладачів, аспірантів, суддів, адвокатів, юрисконсультів, юристів-практиків, нотаріусів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями цивільного процесуального права України та суміжних галузей права. Матеріали видано за авторською редакцією. Повну відповідальність за достовірність та якість поданого матеріалу несуть учасники конференції.

В сборнике содержатся материалы докладов, посвященных информационным технологиям в судопроизводстве, а также другим актуальным вопросам гражданского процесса в свете судебной реформы в Украине. Сборник рассчитан на аудиторию научных работников, преподавателей, аспирантов, судей, адвокатов, юрисконсультов, юристов, нотариусов, студентов высших юридических учебных заведений, а также всех, кто интересуется вопросами гражданского процессуального права Украины и смежных отраслей права. Материалы выдано в авторской редакции. Полную ответственность за достоверность и качество представленного материала несут участники конференции.

The miscellanea contains materials of reports on information technologies in legal proceedings, as well as other topical issues of civil procedure in connection with the judicial reform in Ukraine. The collection is designed for an audience of researchers, teachers, graduate students, judges, lawyers, legal advisers, lawyers, notaries, students of higher legal schools, as well as anyone interested in issues of civil procedural law of Ukraine and related branches of law. The materials were issued in the author's edition. Conference participants are fully responsible for the accuracy and quality of the presented material.
Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – 108 c.