Деякі питання щодо місця Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод в праві Ради Європи, Європейського Союзу та України - Паліюк, Василь Павлович; Палиюк, Василий Павлович; Paliyuk, Vasyl P. (Одеса : Фенікс, 2013)
В статті досліджується правова природа Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Визначається її місце в праві ради Європи, Європейського Союзу та України.

В статье исследуется правовая природа Конвенции о защите прав человека и основоположных свобод. Определяется её место в праве Совета Европы, Европейского союза и Украины.

This article examines the legal nature of the Convention for the Protection of human Rights and fundamental freedoms. Is determined by its place in the law of the Council of Europe, the European Union and Ukraine.
Паліюк В. П. Деякі питання щодо місця Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод в праві Ради Європи, Європейського Союзу та України / В. П. Паліюк // Правове забезпечення ефективного виконання рішень і застосування практики Європейського суду з прав людини : матер. 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 20-21 вересня 2013 р.) / за ред. С. В. Ківалова ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2013. – С. 120-130.
Keywords: міжнародні організації; захист прав людини; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; право Ради Європи; право Європейського Союзу; право України; международные организации; защита прав человека; Конвенция о защите прав человека и основоположных свобод; Европейский суд по правам человека; право Совета Европы; право Европейского Союза; право Украины; international organizations; human rights; the Convention for the Protection of human Rights and fundamental freedoms; the European Court of human Rights; Council of Europe Law; European Union Law; Law of Ukraine