Основні теоретичні підходи до аналізу взаємовідносин між державною владою та органами місцевого самоврядування у сучасну добу - Маслов, Ю. К.; Maslov, J. K. (Одеса : Фенікс, 2015)
Розглядаються основні підходи щодо аналізу співвідношення та взаємовідносин між органами державної влади та місцевого самоврядування з урахуванням особливостей сучасної доби, а саме – поширення глобалізаційних процесів в політичному просторі, ствердження в політичному середовищі мережевих організаційних форм та неолібералізму як ідеології глобалізації капіталу.
Маслов Ю. К. Основні теоретичні підходи до аналізу взаємовідносин між державною владою та органами місцевого самоврядування у сучасну добу / Ю. К. Маслов // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 190-198.
Keywords: співвідношення та взаємовідносини між органами державної влади та місцевого самоврядування; поширення глобалізаційних процесів в політичному просторі; ідеологія глобалізації капіталу; соотношения и взаимоотношеня между органами государственной власти и местного самоуправления; расширения глобализационных процессов в политическому пространстве; идеология глобализации капитала; relations and relations between state authorities and local self-government; expansion of globalization processes in the political space; the ideology of the globalization of capital