Досвід імплементації міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права у національне законодавство - Рябошапченко, Анастасія Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу природи Міжнародного пакту про економічні, соціальні та культурні права, особливостям закріплення та реалізації соціально- економічних прав людини. Особливу увагу автор приділяє проблемам імплементації міжнародних соціальнго-економічних стандартів в Україні.
Рябошапченко А. О. Досвід імплементації міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права у національне законодавство / А. О. Рябошапченко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 104-108.
Keywords: Міжнародний пакт про економічні, соціальні і культурні права людини; Загальна декларація прав людини; соціально-економічні права людинпи; національне законодавство держави