Верховенство права очима правників-початківців - (:unkn) unknown (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, політології, соціології та психології. Представлені матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку правової системи України і можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і при проведенні наукових досліджень студентами та молодими вченими.
матеріали Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів (м. Одеса, 18 лист. 2017 р.)
Верховенство права очима правників-початківців : матер. Всеукр. наук. конфер. студентів та аспірантів (м. Одеса, 18 лист. 2017 р.) / за ред. Г. О. Ульянової ; уклад. Ю. Д. Батан, М. В. Сиротко [та ін.]. - Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. - 640 c.
Keywords: конференція; право; національне право; міжнародне право; загальнотеоретична юриспруденція; конституційне право; порівняльне правознавство; адміністративне право; фінансове право; морське право; інформаційне право; кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальне процесуальне право; організація діяльності правоохоронних органів; адвокатура; цивільне право; право інтелектуальної власності; цивільне процесуальне право; господарське право; господарське процесуальне право; трудове право; право соціального забезпечення; земельне право; аграрне право; екологічне право; політичні науки; соціологічні науки; психологічні науки; інформаційні дослідження держави; інформаційні дослідження суспільства; інформаційні технології; антикорупційний дискурс; антикорупційна реформа; конференция; право; национальное право; международное право; общетеоретическая юриспруденция; конституционное право; сравнительное правоведение; административное право; финансовое право; морское право; информационное право; уголовное право; криминология; уголовно-исполнительное право; уголовное процессуальное право; организация деятельности правоохранительных органов; адвокатура; гражданское право; право интеллектуальной собственности; гражданское процессуальное право; хозяйственное право; хозяйственное процессуальное право; трудовое право; право социального обеспечения; земельное право; аграрное право; экологическое право; политические науки; социологические науки; психологические науки; информационные исследования государства; информационные исследования общества; информационные технологии; антикоррупционный дискурс; антикоррупционная реформа; conference; law; national law; international law; general theoretical jurisprudence; constitutional law; comparative law; Administrative Law; finance law; maritime law; information law; Criminal Law; criminology; criminal enforcement law; criminal procedural law; organization of the activity of law enforcement bodies; advocacy; civil law; intellectual property law; civil procedural law; commercial law; economic procedural law; Labor Law; law social security; land law; agrarian law; environmental law; political sciences; sociological sciences; psychological sciences